Известие

Collapse
No announcement yet.

146 1.4ts Prob

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 1.4ts Prob

Zdraveite i pozdravleniq za foruma. Imam problem s alfata , kato zagree motora pochva da igrae mn qko s oborotite na praqzen hod. Nqkoi ima li ideq ot kakvo moje da e , az imam samneniq za debitomer , lambda sonda ili motora prazen hod... ? Imal li e nqkoi podoben problem , blagodarq predvaritelno i mn se izvinqvam za latinicata ama tuka ne moje da se svali flex type..

Колега,първо добре дошъл във Форума ни!Тука ще получиш много полезна информация и ще намериш много нови приятели,но както във всяка къща и ние си имаме правила.Добре е да ги прочетеш първо!Няма да ти навреди.Едно от най-важните условия е да се пише на кирилица и то грамотно!
    Успех във Форума!
    Mordohy
    Last edited by mordohy; d.m.y г., 10:07. Основание: Писане на латиница
    '99 TS 1.4 16v

Колега, има доста хора с подобен проблем (почвам да си мисля че е масов) и съответно доста теми по въпроса. Потърси из раздела.

Може да е всяко едно от нещата които си изброил. Най-добре е, ако имаш възможност, да направиш диагностика. Иначе е налучкване и смяна на не особено евтини възли.

пс: не е нужно да имаш инсталиран флекс тайп, за да пишеш на кирилица. Във форума има инсталиран, който се появява горе вдясно над емотиконките, когато пишеш мнение.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
    X